Skal ikke ligge på latsiden

Kautokeinos mygg- og minispillere storkoste seg i sesongavslutningen.
sport

Denne helga ble fotballsesongen til vestfylkets mygg- og minispillere avsluttet. iFinnmark Cup samlet hundrevis av glade og fornøyde barn til kamper på Alta idrettspark.

Bruk piltastene eller sveip over mobilskjermen for å bytte bilde!

Det var med blandede følelser guttene fra Kautokeino spilte sine siste kamper for sesongen. Deltakelsen i St.Hans-turneringen i Nordreisa og Altaturneringen har gitt gode resultater, og den upåklagelige innsatsen sitter friskt i minnet.

Med godt humør og imponerende ferdigheter gjorde de det meget bra i kampene på Aronnes lørdag ettermiddag. Nå er det imidlertid slutt for i år,  og guttene ser frem mot en vinter full av aktiviteter.

– Det er kjempeartig å spille fotball, men vi klarer alltid å finne på andre ting mens vi venter på en ny sesong. I vinter skal vi kjøre scooter, isfiske og gå på ski. Vi skal i hvert fall ikke ligge på latsiden, lover den humørfylte gjengen fra Kautokeino.

Etter hvert skal guttene starte opp med fotballtrening inne i Bakteharji idrettshall.

– I januar venter sol-turneringen i Karasjok, og det er noe vi gleder oss veldig til, avslutter de.

Totalt var det rundt 650 spillere fordelt på 96 lag som deltok i iFinnmark Cup. Alle deltakerne fikk diplom for vel gjennomført turnering etter siste kamp.