Knalltøff utfordring

Tore Reginiussen får trolig kjørt seg skikkelig i kveld.

TILBAKE FOR FULLT: Tore Reginiussen er kvitt skaden som har holdt han på sidelinja en stund, og starter trolig mot Real Sociedad torsdag kveld.  Foto: Christian Blom, NTB Scanpix

sport

Torsdag starter gruppespillet i Europaligaen, der Rosenborg har havnet i pulje med Real Sociedad, Zenit St. Petersburg og FK Vardar Skopje.

Tore Reginiussen og RBK står foran en svært vanskelig utfordring allerede i åpningskampen. De møter nemlig det spanske topplaget Real Sociedad på bortebane, og trønderne levnes ikke store sjansene. Det passer Reginiussen & co bra.

– Vi har ikke noe press på oss. Det er få som forventer at vi skal få med oss noe som helst derfra. Selv reiser vi med trua på det, fordi vi vet at vi har rystet store lag tidligere. Men det er nok kanskje den tøffeste bortekampen i gruppespillet, sier Tore Reginiussen til Rosenborgs nettsted.

Real Sociedad har fått en kanonstart på sesongen i hjemlig liga. De har full poengpott og 10-4 i målforskjell på de tre første seriekampene. Bare Barcelona er foran Real Sociedad på tabellen, så Rosenborg møter et lag full av selvtillit.

– Vi har møtt gode lag tidligere i kvaliken, og vi har håndtert det på en bra måte. Vi må gjøre mye av det samme, ligge tett og kompakt og virkelig jobbe ræva av oss. Det er vi helt nødt til om vi skal ha mulighet til å få med oss et bra resultat. Vi har sett de, og vi vet de har ting vi kan utnytte, hvis vi er på, sier han videre.

– Vi gleder oss veldig. Det er disse kampene som er morsomme, og som vi drømmer om. Det handler om å tørre å nyte det og ha det gøy, avslutter han.