Sikret seg vandrepokalen

Utklasset Hesseng/Bjørnevatn hele 7-1.
sport

Finale jenter 11´er:

BUL- Hesseng/Bjørnevatn 7-1:

2000-jentene til BUL har vært suverene sluttspillskampene fram til finalen og slo jentene på Alta 3 med hele 6-0 i semifinalen. Finalemotstander Hesseng/Bjørnevatn vant sin semifinale med 1-0 over Alta 2.

I finalen var de om ikke mer enda mer overlegne når de banket Hesseng/Bjørnevatn hele 7-1. Det første målet kom etter bare 14 sekunder. Som om det ikke var nok, så var det gjestene fra øst som tok avsparket. Ida Marie Jørgensen Mannsverk og Hanne Emaus scoret begge to ganger, mens Sofie Movik Simensen, Maja Romsdal og Thea Grell Nilsen scoret hvert sitt mål.

Siden BUL-jentene har vunnet tre år på rad, fikk de utdelt vandrepokalen av Alta IF-kaptein Mats Frede Hansen.

TOMÅLSSCORERE Hanne Emaus og Ida Marie Jørgensen Mannsverk satte begge inn to mål hver i finalen.  Foto: Lars-Gaute Skorpen

- Vi ønsket å gå høyt og hardt ut, og når vi da lykkes med det etter bare et par sekunder var det veldig deilig. Vi fortsatte bare å male på etter det, og avgjorde finalen tidlig, sa en strålende fornøyd Maja Romsdal etter kampslutt.