Tidenes avskjedsgave

Runa Lillegård var ustoppelig i sin siste kamp for BUL.

HERJET: KIL/Hemne hadde ingenting å stille opp med mot Runa Lillegård, som scoret hattrick i sin siste kamp for BUL.   Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

BUL - KIL/Hemne 5-0:

Lørdag kveld var det klart for høstsesongens første oppgjør i 1. divisjon da BUL og KIL/Hemne møttes til dyst på Coop-banen i Bossekop. Etter en rolig start på kampen prestenterte Runa Lillegård seg med to kjappe scoringer etter 37 og 39 minutters spill, og fullførte sitt hattrick med en fantastisk avslutning fra langt hold i sluttminuttene. Hun var også nestsist på 4-0-målet som en uheldig KIL/Hemne-forsvarer satte i eget nett. Ida Sønvisen Suhr scoret også for hjemmelaget.

– Det var veldig gøy å avslutte på denne måten, både for lagets del og meg personlig. Det er et fint minne å ta med seg videre, sier en strålende fornøyd Runa Lillegård, som like godt tok æren for fire scoringer.

SISTE KAMP FOR BUL: Runa Lillegård takket publikum etter storseieren. Allerede søndag reiser hun sørover.  Foto: Karl Eirik Steffensen

– Selvmålet hadde ikke kommet hvs ikke jeg hadde gjort det forarbeidet, så vi sier fire mål. Det gjør ikke noe om de tar det fra meg. Jeg er fornøyd med tre poeng og en kjempefin avskjed, smiler Lillegård.

Hun gleder seg til å begynne på NTG i Bærum, og spille fotball for serieleder Lyn. Men hun drar ikke sørover med lett hjerte.

– Jeg har blitt kjempeglad i klubben, støtteapparatet og medspillerne. Det er en kjempeflott gjeng. Så det blir trist å forlate dem. Men dette er et valg jeg har brukt mye tid på, og det føles riktig for meg. Akkurat det gjør det litt enklere, fastslår BULs toppscorer, som stoppet på ti mål på 11 kamper for BUL i 1. divisjon.

STERK SEIER: BUL-damene overbeviste stort og innkasserte tre velfortjente poeng lørdag kveld.  Foto: Karl Eirik Steffensen