Sikret seg tre poeng

Alta banket KFUM i Finnmarkshallen.

MÅLSCORER Christian Reginiussen ga Alta IF ledelsen mot KFUM.   Foto: Ole Kristian Haagenrud (arkiv)

sport

Christian Reginiussen utnyttet KFUM-keeperens skovtur ut i feltet og headet Alta i ledelse ti minutter ut i kampen. To minutter ut i andre omgang doblet Magnus Nikolaisen ledelsen etter at Vegard Braaten spilte han alene med keeperen.

På overtid satte innbytter Andreas Markussen inn 3-0, via stolpen, fra det som så pent kalles død vinkel. Minuttet senere blåste dommeren av kampen.

Reginiussen opppsummerte egen scoring og 3-0-seieren på  denne lmåten.

– Jeg skjønte ikke hva som skjedde ved scoringen. Keeperen var plutselig borte og jeg oppdaget et åpent mål,  så da var det bare å  sette ballen i det åpne målet. Kampen sett under ett ble omtremnt som forventet. Vi vet de er et ballbesittende lag, men de skapte lite farligheter, sa midtbanegeneralen som ikke vil tenke opprykk.

– Vi skal komme bakfra og legge press på serieleder HamKam. De har et mye større press enn oss og vil  nok føle et større tap enn vi vil gjøre om det ikke blir seriegull og direkte opprykk.Kanskje kan vi utnytte det, sa Reginiussen som naturligvis også er klar over at andreplassen gir kvalifiseringsplass.

– Ja, men vi skal fortsette å  ta en kamp av gangen, og fortsetter vi slik så kan dette bli veldig bra.