Eneste finnmarking på satsingslaget

Det blir opp til Emilie Kristoffersen (25) å forsvare fylkets ære.

MED VIDERE: Emilie Kristoffersen har fortsatt tillit i Team Veidekke Nord-Norge.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Tidligere denne uka ble det klart hvilke langrennsløpere som får plass i de fem Team Veidekke-lagene i Norge.

De fem regionlagene er en felles satsing mellom Norges skiforbund og Veidekke som generalsponsor. Disse lagene representerer utøvere som ligger rett under dagens langrennslandslag, og som har ambisjon om å bli eliteutøvere.

I Team Veidekke Nord-Norge er det funnet plass til åtte utøvere. Kun en av disse er fra Finnmark, og det er Emilie Kristoffersen fra Alta. Hun var også med i fjor, og har fått fornyet tillit av ledelsen.

De øvrige syv er Torgeir Sulen Hovland (Kvaløysletta skilag), Martin Mikkelsen (Medkila skilag), Erik Valnes (Bardufoss OIF), Lovise Heimdal (Bardu IL), Merete Myrseth (Kvaløysletta skilag), Anna Svendsen (Tromsø skiklubb) og Silje Theodorsen (Kvaløysletta skilag).

Vadsøværingen Audun Erikstad og tidligere Alta-bosatte Eirik Solvang fra Innstrandens IL er ute av laget.

Årets trenerduo er Kristian Skogstad og Jan Lindvall.

PS! Jørgen Ulvang, nevøen til Vegard Ulvang, er tatt ut på Team Veidekke Midt-Norge.