Ute av cupen

Tverrelvdalen måtte se seg slått.

VIDERE I CUPEN Bjørnevatn kunne feire avansement fra den første kvalifiseringsrunden i cupen etter 4-2 over Jonathan Linnes (bak t.h.) og Tverrelvdalen.   Foto: Magne Ek

sport

Tverrelvdalen hadde besøk av divisjonskollega Bjørnevatn i første kvalifiseringsrunde i cupen lørdag. Gjestene fra Sør-Varanger ledet 2-0 til pause og økte til 3-0 i midten av andre omgang.

Stein Arne Mannsverk ga derimot hjemmelaget et lite håp da han reduserte til 1-3 sju minutter før slutt,men da BIL-innbytter Kabamba Kalabatama kippet ballen forbi en utrusende Jonathan Linnes og i mål like etter var kampen avgjort.

På overtid pyntet Jørgen Nord litt på resultatet da han satte inn 2-4.

Kirkenes slo forrige helg BUL med 4-1 og etter lørdagens kamp er alltså begge lagene fra Sør-Varanger videre til andre kvalifiseringsrunde. Lørdag 25. mars kommer Honningsvåg og Hammerfest FK til Finnmarkshallen for å gjøre opp om en tredje plass i kvalifiseringsrunde to.