Til Kirkenes uten langhvile

Mens de første tok langhvilen i Tana kjører Brennodden og Hernes helt til Kirkenes.

FØRST I SPORET Jo-Are Brennodden var først i sporet ut fra sjekkpunktet i Øvre Pasvik.   Foto: Magne Ek

sport

Niklas Rogne tok ut sin 16-timershvile i Tanabru, hvilte fire og en halv time i Neiden og kjørte rett gjennom Øvre Pasvik og startet mot Kirkenes klokken 08:46. Da hadde to konkurrenter allerede startet mot Kirkenes etter mellom fire og fem timers hvile i Pasvik.

Jo Are Brennodden startet ut klokken 08:04 og Alf Einar Hernes klokken 08:42. Disse to har fortsatt ikke tatt ut langhvilen og planlegger trolig å ta den i Kirkenes. Ellers er alle som er blant de fremste i løpet ferdig med den obligatoriske 16-timershvilen.

Også Marit Beate Kasin, Petter Jahnsen, Ola Brennodden Sunde og Thomas Wærner har ankommet Pasvik, alle mellom klokken 08.32 og 09:06. Disse har mye hvile i spannet og vil trolig ikke ligge lenge på villmarksjekkpunktet.