Krogh kan forlate sprintlandslaget

Tverrelvdalingen vurderer endringer etter årets sesong.

VURDERER MILJØSKIFTE: Finn Hågen Krogh trives godt på sprintlandslaget, men vurderer å gå tilbake til allroundlandslaget etter årets sesong  Foto: Rune Stoltz Bertinussen, NTB Scanpix (arkiv)

sport

Finn Hågen Krogh har hatt stor suksess etter at han byttet fra allroundlandslaget til sprintlandslaget for snart tre år siden. Langrennsstjernen fra Tverrelvdalen ble nummer tre i verdenscupen sammenlagt forrige sesong, og har tatt store steg under sprinttrener Arild Monsen. Men han tror det snart er på tide med et lite miljøskifte.

Det forteller finnmarkingen til Nettavisen under høydeoppholdet i Val Senales.

– Jeg har vært veldig fornøyd med å ha vært på sprintlaget. Jeg har utviklet meg bra der og det er en fin gjeng. Samtidig tror jeg man må passe på at man ikke blir for komfortabel. Man må kanskje søke seg litt videre når man blir eldre og sterkere for å få nye utfordringer, sier Krogh til Nettavisen.

Derfor ser finnmarkingen for seg å gå over til Tor-Arne Hetlands allroundlag neste sesong.

– Tanken med det er at jeg skal klare å utvikle meg selv enda bedre med nye omgivelser og litt andre input. Tre år på sprintlaget har vært veldig bra, men kanskje er veien videre noe annet, forklarer Krogh.