Hett rundt ørene

TIL-keeper Audhild Isaksen måtte plukke mange baller ut av målet.

TRAVEL HELG: Tverrelvdalens sisteskanse Audhild Isaksen hadde nok å gjøre.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Tverrelvdalens håndballdamer møtte Tromsø og Bravo 2 på bortebane denne helga, og dalingene fikk det som forventet svært tøft. Begge lagene fra Ishavsbyen vant sine kamper med god margin.

– Vi visste at dette ville bli en utfordrende helg, og da spesielt kampen mot Tromsø. Tromsø vant 38-7 og var faktisk akkurat så mye bedre enn oss. De spilte kjempefin håndball, og vi klarte rett og slett ikke å stoppe de mange gode angrepene, forteller trener Olav Nilsen.

Slitne bein

Heller ikke på søndag ble det spesielt jevnspilt. Bravo 2 vant kampen 25-9.

– De var ikke på langt nær like gode som Tromsø, men vi fikk det tøft. Vi havnet under med en del mål, og da mistet spillerne motet. Det var tungt å løpe hjem. Jentene merket lørdagens kamp godt i beina, sier Nilsen, som tror at de kan spillere mye jevnere med Bravos andrelag når de gjester Altahallen senere denne sesongen.

– Det er ikke så sinnssykt mye som skal til. Jeg er helt sikker på at vi kan heve oss såpass på hjemmebane at det blir en jevn kamp. Vi har en del spillere med veldig gode ferdigheter.

Holder humøret oppe

Det nyoppstartede damelaget fra Altas østkant har dermed fått en vanskelig start på årets sesong. De tapte 14-18 hjemme mot Vadsø Turn i serieåpninga, og har også gått på en smell borte mot naboklubben BUL.

– Vi har fortsatt ikke klart å senke skuldrene og spille så godt som vi gjør på trening. Spillerne lar nervøsiteten ta overhånd, og det er selvsagt noe vi må jobbe med. Men det er langt fra helsvart. Humøret i spillergruppa er kjempegodt, og det er moro å være en del av dette laget. Vi gir oss ikke så lett, smiler TIL-treneren.