Nominert til motorsportpris

Martin Moland, Malene Trosten Andersen og Alta SSF er alle nominert til pris på motorsportsgallaen.

USA-PROFFER Martin Moland og Malene Trosten Andersen, her med sin amerikanske teamsjef Tony Frattalone, vil ikke være til stede på Motorsportkonferansen da de konsentrerer seg om sesongoppkjøringen i den amerikanske serien.   Foto: Magne Ek

sport

Martin Moland, kjæresten Malene Trosten Andersen og USA-proff Elias Ishoel er av motorsportforbundet nominert i klassen «Årets snøscooterutøver». Prisen deles ut på Motorsportsgallaen lørdag 12. november.

Trosten Andersen er også nominert i klassen «Årets kvinnelige utøver» sammen med Marit Strømøy (båtsport) og Ingveig Håkonsen (trail).

Alta SSF er nominert til prisen «Årets arrangør» for VM/EM i scootercross som ble arrangert på Kvenvikmoen sist vinter.

– Vi tok et skikkelig magadrag og påtok oss i tillegg til VM også europamesterskapet på forholdsvis kort varsel. At arrangementet er lagt merke til er veldig hyggelig selv om vi naturligvis ikke kan konkurrere med de største arrangementene på Østlandet når det gjelder tilskuertall. Jeg håper og tror likevel vi ligger godt an til å dra i land prisen, men det er uansett en fin anerkjennelse å bli nominert, sier Per Espen Kjellmann som er en av fem-seks personer fra Alta SSF som uavhengig av nominasjonen blir å delta på gallaen som er en del av den årlige motorsportkonferansen.

At to av klubbens kjørere også er nominert mener han er velfortjent.

– Martin og Malene får tøff kamp av Ishoel som mange mener budre fått prisen i fjor. Men begge våre kjørere er meget seriøse utøvere som tar idretten på alvor og samtidig er gode forbilder for yngre utøvere, sier Kjellmann.

De andre nominerte for årets arrangement er Re motorsports Formel 2-VM (båt), Nordisk mesterskap i dragrace på Gardermoen og Lørenskog modellbilklubbs NM.