I glansdagene satt lagledere klare den dagen påmeldingen åpnet i håp om å sikre sitt lag en attraktiv plass i Nilut cup. Til årets turnering som spilles 11.-13. november er kun ett lag påmeldt 10 dager etter at påmeldingen åpnet 1. oktober.

– Manglende markedsføring må nok ta store deler av skylda for det, men det er ingen vits å legge skjul på at interessen kanskje ikke er like stor som tidligere. Likevel har jeg stor tro på at vi vil ende opp med et antall lag tett opp til de 20 herrelagene og ti damelagene vi i utgangspunktet har plass til, sier Johan Mikkel Tornensis i Nilut Joavku.

Bruker Facebook

På Facebook-gruppa til Nilut Joavku finner man informasjon om påmeldingen, men Tornensis lover at arrangøren kjører igang en  sterkere markedsføring i løpet av få dager.

– Nettsiden vår er desssverre nede, men vi kommer til å bruke Facebook mer aktivt de neste dagene. Og selv om ikke alle er på Facebook vil jeg tro at minst en fra hvert lag har mulighet til å hente informasjon derfra, sier han.

Den endelige påmeldingsfristen er satt til 21. oktober så det er langt fra krise for hverken de som ønsker å delta eller i Nilut-leiren.

– Som sagt har jeg stor tro på at Nilut cup blir bra og at turneringen høster interesse også i år. Så jeg forventer større påmelding når vi har fått markedsført oss bedre og når vi nærmer oss påmeldingsfristen, avslutter Tornensis.