– Tusen hjertelig takk

Tverrelvdalens håndballdamer sjarmerte publikum i senk.

STERK ANDREOMGANG: Tverrelvdalens håndballdamer slapp bare inn seks mål etter pause.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

TIL - Vadsø 14-18:

Håndballen har begynt å rulle igjen, og lørdag var det serieåpning for Tverrelvdalens tredjedivisjonslag. Klubben har i år gjort comeback på håndballarenaen etter mange års avbrekk. Det er det åpenbart mange som verdsetter høyt, for publikumoppslutningen var meget bra. Tilskuerne laget mye liv og god stemning gjennom hele oppgjøret. Det satte spillerne stor pris på.

– Dette var helt herlig. Tusen hjertelig takk for støtten. Det var fantastisk moro å spille håndball med så mange tilskuere på tribunen. Det føltes som hele Tverrelvdalen var til stede her i dag, sa en smilende Anita Bakken Strøm til A-sporten etter kampen.

Det var egentlig ikke så lett å se hvem som hadde vunnet kampen, for Tverrelvdalen-spillerne var vel så fornøyde som gjestene fra Vadsø da sluttsignalet lød. Etter en svak førsteomgang fikk hjemmelaget orden på forsvarsspillet, og scoringene kom langt hyppigere enn før hvilen. Dalen klarte nemlig bare å score tre mål på de første 30 minuttene.

TOPPSCORER: Anita Bakken Strøm scoret seks mål i serieåpninga.  Foto: Karl Eirik Steffensen

– Førsteomgangen bar preg av nervøsitet og nerver. Med så mye folk på tribunen var det vanskelig å konsentrere seg. Vi kom til en del gode sjanser, men skuddene var for dårlige. I andreomgangen gjorde vi en mye bedre jobb i forsvar, og vår fantastiske keeper Audhild Isaksen vartet opp med mange gode redninger. Da vokste selvtilliten i hele laget, noe som igjen førte til bedre avslutninger og flere mål. Å avslutte kampen såpass sterkt gjør at vi sitter igjen med en veldig god følelse. Nå gleder vi oss til lokaloppgjøret mot BUL om to uker, fastslo Bakken Strøm, som noterte seg for seks nettkjenninger i lørdagens oppgjør.