Solid borteseier

Alta IF er mer eller mindre sikret en plass blant de syv beste.

SCORET TO: Mathias Dahl Abelsen scoret både spillemål og satte inn et straffespark i bortekampen mot Stabæk 2.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Stabæk 2 - Alta 0-4:

Alta IFs fotballherrer klinket til med en svært viktig 3-1-seier hjemme mot Oppsal for en drøy uke siden, og mandag fulgte Rune Repviks mannskap opp med nok en triumf. Scoringer av Mathias Dahl Abelsen (2), Vegard Braaten og Christian Reginiussen sørget for at Stabæk 2 ble slått 4-0 på Nadderud kunstgress.

Med tre poeng i lomma klatret Alta-guttene til femteplass på tabellen, og har nå syv poengs forsprang på Oppsal som er nummer åtte. Alta IF har mye bedre målforskjell enn Oppsal, så med to poeng på de tre siste kampene vil plassen i 2. divisjon være hundre prosent sikret.

Alta IF møter Finnsnes hjemme, Kjelsås borte og Harstad hjemme i sesonginnspurten. Det er hele ni poeng opp til Grorud på fjerdeplass, men Alta IF er for øyeblikket poenget foran Follo og Kjelsås på henholdsvis sjette- og syvendeplass.

Les mer om mandagens oppgjør i tirsdagens papir- og E-avis.

Kampfakta

PostNord-ligaen avd. 1

Nadderud kunstgress

Stabæk 2 - Alta IF 0-4 (0-1)

0-1 Vegard Braaten (42)

0-2 Mathias Dahl Abelsen (70)

0-3 Mathias Dahl Abelsen (str. 72)

0-4 Christian Reginiussen (str. 87)

Gule kort: Hugo Vegard Vetlesen, Stabæk 2. Svein Ove Thomassen, Alta

Rødt kort: Peder Vogt, Stabæk 2 (87)

Dommer: Tore Olsen Hagelund, Ready

Altas lag:

Maris Eltermanis - Dag Andreas Balto, Mats Frede Hansen, LIns Dahl, Thomas Torgersen - Felix Adrian Jacobsen (Svein Ove Thomassen fra 77. min.), Mathias Dahl Abelsen, Christian Reginiussen - Magnus Nikolaisen, Vegard Braaten, Sega Ngom (Simon Evjen fra 87. min.)