Tapte med ti mål

Alta IF-spillerne reiste tomhendte hjem.

SYV NETTKJENNINGER: Håvard Brekmo leverte en god kamp på kanten, men det holdt ikke til poeng mot Vestli.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Vestli - Alta 37-27:

Etter å ha tapt 21-27 for Nøtterøys andrelag på lørdag var det en revansjesugen gjeng med altaværinger som møtte opp i Stovnerhallen søndag. Gjestene fra nord hang greit med på notene i første omgang, men måtte hele tiden jage hjemmelagets ledelse. Da lagene gikk til pause sto det 19-15 på resultattavla.

I andre omgang festet Vestli grepet om seieren forholdsvis tidlig. 19-15 ble til 29-18 på de 12 første minuttene, og hjemmelaget vant til slutt komfortabelt 37-27. Alta IFs toppscorer i dette oppgjøret var Håvard Brekmo, som satte inn syv scoringer. Vebjørn Slettli og Tom Harald Granshagen scoret fem mål hver.

Les mer om helgas to bortekamper i mandagens papir- og E-avis.