Bikket 70 baklengsmål

Tverrelvdalen tok ledelsen, men maktet ikke å stoppe tapsrekka.

TUNG SESONG: Petter Dahle & co tapte for 16. gang denne sesongen da TIL 3 ble for sterke. 

sport

Tromsø ILs tredjelag og Tverrelvdalen møttes til dyst på Alfheim stadion i går kveld. Gjestene fra Dalen fikk en fin åpning på matchen. Nils Kristian Utsi klinket til fra drøyt 20 meter og sørget for en overraskende 1-0-ledelse tidlig i matchen.

Stillingen holdt seg nesten til pause. Rett før hvilen utliknet Sondre M. Olsen til 1-1 på kontroversielt vis. Tverrelvdalen-spillerne protesterte kraftig og mente ballen aldri hadde vært over mållinja, men ble ikke hørt.

Hjemmelaget presset på etter pause og fikk sin scoring. Mot slutten av matchen sendte Dalen opp mye spillere i jakten på utlikning, men i stedet kontret det unge TIL-laget inn 3-1, noe som ble sluttresultatet.

Dette var TILs 13. strake tap. Laget har 19-70 i målforskjell.

Kampfakta

3. divisjon menn avd. 12

Alfheim stadion

Tromsø 3 - Tv.dalen 3-1 (1-1)

0-1 Nils Kristian Utsi

1-1 Sondre M. Olsen

2-1 Brage Berg Pedersen

3-1 Sondre M. Olsen

Dommer: Karoline Marie Jensen, Furuflaten IL