– Lag nummerr 707, Andreas Setting og Einar Bjørn har brutt of700. Tromsø-duoen valgte å bryte løpet i Gargia på grunn av skade, meldte arrangøren på sine facebooksider for kort tid siden.

– Det har vært veldig tøft. Det aller verste har vært kneet, som har plaget meg veldig den siste tiden. Jeg klarer ikke å trø ordentlig. Andreas har masse energi, men det ser ikke like bra ut for min del, sa Einar Bjørn da han ble intervjuet av pressesjef Morten Broks kort tid før Trømsø-laget bestemte seg for å bryte rittet.

Andreas Setting og Einar Bjørn har ledet of700 siden favorittene Geir Lien og Sten-Are Harjo forsvant ut av løpet allerede tirsdag kveld. Nå er det Team CKL Denmark, som består av brødrene Paw og Les Ager som leder rittet. De følges av Team Skaidi Xtreme 700. Duoen Morten Bergan og Tor-Espen Jolma var 47 minutter bak danskene ut fra sjekkpunktet i Suolovuobmi.

Klokken 09.07 ankom Team CKL Denmark sjekkpunktet Alta 2. Nå skal of700-rytterne følge løypa som utøverne i of300 skal bruke. Deltakerne i denne klassen starter ut klokken 18.00 i kveld.

SISTE: Også Team Kjekkas har valgt å bryte løpet. Christoffer Aas Clementz og Rune Henriksen kastet inn håndkleet i Suolovuobmi.