Legger opp etter ny skade

Daniel Reginiussen mener nok er nok og legger skoene på hylla.

VIL BIDRA Daniel Reginiussen legger opp, men ønsker likevel å bidra som en støttespiller rundt Tverrelvdalen IL.   Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Han har vært mye skadeplaget og fikk en ny smell i ankelen for to uker siden. Nærmere undersøkelser viser en alvorlighetsgrad som gjør at Tverrelvdalens angrepsspiller Daniel Reginiussen legger skoene på hylla.

– Jeg fikk en smell i ankelen og trodde det bare var en slagskade som ikke ville ta  så lang tid å lege. Men da det fortsatt var veldig vondt etter to uker gikk jeg til en grundigere undersøkelse hos mitt søskenbarn Petter (Reginiussen) og mine onkler (Trond og Torfinn). De mener et av tre leddbånd i ankelen kan være avrevet og har sagt at det går minst seks uker før jeg kan prøve meg på trening. Det betyr at store deler av sesongen ryker uansett og jeg fant jeg ut at nok var nok, sier Reginiussen og legger til:

– Jeg har brukt litt tid på å tenke gjennom dette, men når man knapt når å komme i form før man får et nytt tilbakefall så er det tungt. Nå skal jeg prioritere tiden min annerledes.

– Blir rart

Å legge opp i en alder av 25 år var neppe i tankene til den lynkjappe kantspilleren da han som17-åring fulgte opplegget til Alta IFs A-lag gjennom hele forsesongen. Han fikk aldri sjansen på A-laget i moderklubben og valgte etter å ha forsøkt seg et par sesonger å ta overgang til Tverrelvdalen.

– Det er tidlig å kaste inn håndkleet, men når det ble som det ble er det greit å bare innse at det er over. Men det blir litt rart å ikke ta den nesten daglige turen til Dalen for å trene.

For trener Tom Helge Thomassen og resten av laget er det et stort tap.

– Han har vært vår beste spiller så  langt i år og vi mister derfor en viktig spiller. Men samtidig var jeg klar over at han i år gjorde et siste forsøk, så det er ikke overraskende at han velger dette i stedet for en lang opptreningsperiode med mål om å komme tilbake på banen. Jeg forstår han godt når han sier at nok er nok, sier TIL-treneren og legger til:

– Men en mann ut betyr at at andre får sjansen de fortjener.