Belønnes med «hagearbeid»

Daniel Reginiussen får ingen spesialbehandling etter onsdagens matchvinnerscoring.

VIKTIG SPILLER: Daniel Reginiussen er et av TILs giftigste angrepsvåpen, noe han igjen beviste da han ble matchvinner mot HFK.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Kantspilleren ble den store helten da han på overtid satte inn 3-2-målet som sørget for seier over Hammerfest i Finnmarkshallen i går. Belønningen: Tre poeng og en rake i hånda. Gressbanen i Tverrelvdalen skal nemlig gjøres klar til kamp, og da er det ingen som slipper unna. Selv ikke den lille giganten som sørget for herlige jubelscener på kunstgresset i storstua.

– Det tar ikke lang tid å komme ned på jorda igjen når man spiller i Tverrelvdalen. Jeg var høyt oppe i går, men samtidig helt tom etter matchen og landet i senga kort tid senere. Nå retter vi fokus mot morgendagens dugnadsøkt på gressbanen som trenger kjærlighet og pleie slik at vi så fort som mulig kan begynne å spille utendørs. Folk i Tverrelvdalen jobber nærmest døgnet rundt for at vi skal ha best mulige baneforhold. Det minste vi kan gjøre er å ta raka fatt og hjelpe litt til, sier en smilende Daniel Reginiussen til A-sporten.

Viktig seier

Etter to tidlige HFK-scoringer så det dårlig ut med tanke på TIL-seier i gårsdagens bunnoppgjør i 3. divisjon. Audun Flage tente et håp med sin scoring før pause, men det tok lang tid før hjemmepublikummet fikk noe mer å juble for. Alle trodde langrennsstjernen Finn Hågen Krogh hadde utliknet til 2-2 drøyt midtveis i andre omgang, men målet ble annullert for offside. Først to minutter før full tid fant unggutten Stein Arne Mannsverk veien til nettmaskene, og rett etterpå satte Daniel Reginiussen inn en retur som sørget for en svært viktig 3-2-seier til dalingene.

GLADE GUTTER: Så glad ble Daniel Reginiussen (med ryggen til), Finn Hågen Krogh og Magne Henriksen da førstnevnte satte inn vinnermålet.  Foto: Karl Eirik Steffensen

– Vi har slitt litt mot slutten i emkeltkamper, men nå sto vi distansen ut og fikk lønn for strevet. Det er mye glød og vilje i dette mannskapet. Guttene løper mye, og de som kom innpå gjorde en like god jobb som de som startet. Vi har vel sjelden hatt en så god stamme i Tverrelvdalen som nå, mener matchvinneren, som selv ikke lyktes helt før overtidsscoringen var et faktum.

– Verken skuddene, frisparkene eller innleggene satt helt i denne matchen. Det lugga veldig. Da smakte det ekstra godt med den siste touchen som senket HFK. Det betyr alltid litt ekstra å slå Hammerfest. Det er spesielle oppgjør med høy temperatur og intensitet, fastslår Reginiussen.

Trives best på gress

Han gleder seg til gressbanen i Dalen står klar til bruk.

– Det er helt greit å spille i Finnmarkshallen, men vet vet at vi er enda sterkere på gress. I Tverrelvdalen er det veldig få som slår oss. Vi foretrekker å spille på en strøken gressmatte, sier kantspilleren.

En god hjemmestatistikk kan bli svært avgjørende for hvem som berger plassen i 3. divisjon. Kun de fire beste får være med når seriesystemet legges om neste sesong.

– Det er utrolig jevnt i denne ligaen. Gårsdagens seier tok oss opp midt på tabellen, så det er lite som skiller. I en serie der alle slår alle gjelder det å ta alle poengene i oppgjør som dette. Å slå HFK smakte utrolig godt, avslutter en dugnadsklar Daniel Reginiussen.