Får tillit fra start

Landslagsløper Finn Hågen Krogh får sjansen fra start mot Hammerfest i kveld.

KOM INNPÅ: Finn Hågen Krogh fikk ti minutter borte mot Skjervøy, men spiller fra start mot Hammerfest.  Foto: Arne Teigen, Framtid i Nord

sport

Sist helg kom han innpå ti minutter som innbytter da Tverrelvdalen tapte 1-3 borte mot Skjervøy. Onsdag kommer Hammerfest på besøk til Finnmarkshallen, og landslagets langrennsløper Finn Hågen Krogh tar plass i startoppstillingen til trenerne Magne Medlie og Tom Helge Thomassen.

– Mye tyder på at han starter som indreløper, bekrefter Tom Helge Thomassen.

– Han har trent med oss i perioder i vinter og de siste 14 dagene. Det i kombinasjon med noen småskader og et tett kamp-
program gjør at Finn Hågen fortjener å starte, sier han og beskriver landslagsløperen på følgende måte:

– Han er bra med ball, men ikke minst dekker han store rom.

– Må vinne

Tre poeng etter fire kamper og sisteplass på tabellen gjør at Tverrelvdalen er i poengnød.

– Nå hjeløper det ikke med hederlig innsats. Vi må legge såpass press på oss selv og innse at i kveld er det kun tre poeng som gjelder. Og presterer vi opp mot det beste vi har gjort i perioder så langt denne sesongen så er mulighetene store, sier Thomassen.

Hammerfest på sin side tapte 3-1 hjemme mot serieleder Bjørnevatn i helga og står med samme poengsum som Tverrelvdalen, men er foran på målforskjell.

Som foventet

Kampen på Skjervøy i helga ble som forventet.

– De har et robust lag og slo som forventet mye langt. Vi klarte derimot ikke å få ballen ned på bakken før i andre omgang. Vi scoret en gang, og kunne satt 2-2, men i stedet fikk de 3-1 på overtid. Kjedelig tap, men samtidig var innsatsen bedre enn mot BUL og det skal vi bygge videre på i kveld, avslutter TIL-trener Tom Helge Thomassen.