Spår jevnt oppgjør

Det ligger mye prestisje i dagens lokaloppgjør i Finnmarkshallen.

KAMPKLARE: Tom Helge Thomassen & co ser frem til kveldens match mot BUL.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Onsdag får Tverrelvdalen besøk av naboklubben BUL til 3.-divisjonsoppgjør i Finnmarkshallen.

– Vi ser veldig fram til å møte BUL i en seriekamp igjen siden det er mange år siden sist vi gjorde det, sier Tverrelvdalens spillende trener Tom Helge Thomassen  og spår et jevnt oppgjør.

– Vi vet at vi møter et revansjesugent BUL-lag som jakter sesongens første trepoenger. Vi kjenner dem godt samtidig som de også er klar over våre styrker. Så jeg tror publikum kan vente seg en jevn og veldig spennende kamp, kanskje med litt nerve i starten, sier han.

– Mye prestisje

Han spådde før seongstart at Tverrelvdalen kan ende som det beste 3.-divisjonslaget i Alta. Å ha den tittelen også underveis, ved å ligge over naboklubbene på tabellen, er også viktig.

– Per i dag ligger vi foran både Alta 2 og BUL, og ønsker å være det gjennom hele sesongen. Så sånn sett er det mye prestisje i dette oppgjøret, sier han.

Med seier vil gjestene fra Bossekop ta seg forbi Tverrelvdalen på tabellen.

– Det er fortsatt tidlig i sesongen, men dette er likevel et viktig oppgjør for begge klubbene både når det gjelder poengfangst og selvtillit. Offensivt har vi levert bra så langt i år, så klarer vi å holde det noenlunde tett bakover så har vi tro på at vi scorer nok til å vinne kampen, avslutter TIL-treneren.

Klokkeslettet har vært feil enkelte steder, men riktig tid for kampstart er klokken 18.00 i dag (onsdag).