Blytung sesongstart

Både Tverrelvdalen og BUL gikk poengløse av banen.

FORTVILTE: Tverrelvdalen-spillerne var langt nede etter lørdagens hjemmetap.  Foto: Karl Eirik Steffensen

sport

Tverrelvdalen møtte Skarp hjemme i sesongens første seriekamp i 3. divisjon avdeling 12. Gjestene tok ledelsen på et straffespark, og 0-1 holdt seg til pause. Daniel Reginiussen utliknet rett etter hvilen, og hjemmelaget produserte flere store sjanser før unggutten Stein Arne Mannsverk skaffet straffespark. 17-åringen tok den selv og satte lærkula sikkert i nettmaskene.

TIL-spillerne klarte ikke å holde oppe trøkket etter 2-1-scoringen, og det utnyttet gjestene fra Tromsø. De utliknet først til 2-2 og tok deretter ledelsen. I mellom disse scoringen hadde Skarp også en ball i nettet som ble annullert for offside. Tverrelvdalen kjørte fram mye folk i jakten på en utlikning, og dermed ble det store rom bakover. På overtid kontret gjestene inn 4-2, som også ble sluttresultatet.

GA HÅP OM SEIER: Stein Arne Mannsverk ga TIL ledelsen 2-1 på straffespark. Men det var til liten nytte.  Foto: Karl Eirik Steffensen

I Kirkenes møttes KIF og BUL til dyst. Gjestene reiste østover med et meget ungt mannskap, og ikke uventet fikk de det litt for tøft mot et av ligaens antatt beste lag. Kirkenes vant 4-0 og inntok tabelltoppen sammen med Fløya, som slo Skjervøy 4-0 på fredag. To andre oppgjør ble spilt på fredag. Ishavsbyen slo Hammerfest 5-2, mens oppgjøret mellom Tromsø 3 og Salangen endte 1-1.

Den første serierunden avsluttes med kamp mellom Bjørnevatn og Alta 2 mandag ettermiddag.