Torsdag gikk startskuddet for NM del 2 på Beitostølen, og da var det teamsprint for damer og herrer på programmet. Finn Hågen Krogh og Daniel Strand konkurrerte for Tverrelvdalen IL, og duoen gikk inn til syvendeplss i sitt semifinaleheat. Det holdt dessverre ikke til finaleplass. Kun de to beste i semifinalene og de fire beste på tid fikk muligheten til å kjempe om NM-medaljer.

Her var det Eirik Brandsdal og Øyvind Fjell Moen som stakk av med gullet. Førstnevnte er kollega av Finn Hågen Krogh på det norske sprintlandslaget, og han spurtet fra Martin Johnsrud Sundby på oppløpet. Kjelsås vant dermed foran Røa og Lillehammer. Briten Andrew Musgrave gikk sammen med Johnsrud Sundby, mens Lillehammers lag besto av Morten Eide Pedersen og Martin Løwstrøm Nyenget.

Henriette Heitmann Mikkelsen og Mari Støen Gussiås utgjorde Lillehammer Skiklubs andrelag på teamsprinten. Også de endte på syvendeplass i sitt semifinaleheat. Her var det Varden med Marthe Kristoffersen og Kathrine Harsem som gikk inn til gull. BUL med Martine Ek Hagen og Heidi Weng ble henvist til sølvet etter at Harsem slo Weng i spurten. Søstrene Tiril og Lotta Udnes Weng tok bronsen for Nes.

Norgesmesterskapet del 2 fortsetter med 5/10 kilometer fristil fredag og 30/50 kilometer fristil lørdag.