Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling bestemmer når lagene spiller hjemme.

Lørdag kveld møttes BUL og Åsane på Coop-banen i Bossekop, og gjestene vant 2-1. Kristine Hagen scoret BULs trøstemål rett før slutt. Mediehuset Altaposten mener følgende spillere fortjener stjerner etter denne kampen:

Tre stjerner: Irene Pettersen

Irene Pettersen. Foto: Karl Eirik Steffensen

BUL sisteskanse var hadde mange fine involveringer, spesielt før pause. Trygg og god på Åsanes avslutninger, og vartet også opp med en flott reaksjonsredning. Kan ikke lastes for baklengsmålene. Langt mindre å gjøre etter pause.

To stjerner: Ida Grubben

Ida Grubben. Foto: Karl Eirik Steffensen

Klarte seg brukbart som sentral midtbanespiller, men det var først etter at hun ble flyttet ned som midtstopper at hun markerte seg skikkelig. Sterk i duellene, flink til å lese spillet og ryddet unna i stor stil. Veldig god andreomgang av veteranen.

Én stjerne: Kristine Hagen

Kristine K. Hagen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Var usynlig i lange perioder, og slet litt med presisjonen de gangene hun kom til innlegg. Men var også en av de få BUL-spillerne som klarte å utfordre Åsane-forsvaret og skape problemer. Noen veldig gode involveringer, og ikke minst en kjempeflott scoring.