Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling bestemmer når lagene spiller hjemme.

Lørdag møttes Øvrevoll Hosle og BUL på DNB Arena Hosle, og hjemmelaget vant 4-0. Trenerteamet mener følgende BUL-spillere fortjener stjerner etter 1.-divisjonsoppgjøret:

Tre stjerner: Therese Vollan Kristensen

Therese Vollan Kristensen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Gjorde en solid jobb på midtbanen og bidro til å løfte både laget og lagmoralen etter den tøffe starten med to baklengsmål på kampens tre første minutter.

To stjerner: Johanne Bjørnå

Johanne Bjørnå Foto: Karl Eirik Steffensen

Klarte ikke å finne veien til nettmaskene, men jobbet godt og var positiv og støttende overfor lagvenninnene. Gikk foran med et godt eksempel gjennom god innsats i 90 minutter.

Én stjerne: Oda Lillegård

Oda Lillegård. Foto: Karl Eirik Steffensen

Var også en av spillerne som sto frem og løftet laget da det trengtes som mest. Var sammen med Marie Nygård Kjellmann positiv i forsvarsrekka tross fire baklengsmål.