Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling bestemmer når lagene spiller hjemme.

Alta IF møtte Hønefoss på bortebane og vant 3-0 etter scoringer av Vegard Braaten (2) og Thomas Braaten. Trenerteamet mener følgende spillere fortjener stjerner etter lørdagens oppgjør i PostNord-ligaen avdeling 1:

Tre stjerner: Vegard Braaten

Vegard Braaten. Foto: Karl Eirik Steffensen

Viste nok en gang at han er en av divisjonens beste spisser. To nye scoringer, den andre en skikkelig perle av en avslutning. Jobbet også godt, beveget seg mye uten ball og bidro i Alta IFs oppbyggende spill.

To stjerner: Thomas Braaten

Thomas Braaten. Foto: Karl Eirik Steffensen

Opptrådte med stor ro og selvtillit i Alta IFs bakre rekker. Ekstremt konsentrert og full av energi. Bidro også offensivt, der det blant annet ble scoring på frispark. Meget solid forestilling av den tidligere Hønefoss-spilleren.

Én stjerne: Runar Overvik

Runar Overvik. Foto: Karl Eirik Steffensen

Har åpnet sesongen ujevnt, spesielt bakover på banen. Men i lørdagens oppgjør var vingbacken god både offensivt og defensivt. Mye involvert og skapte stadige problemer for HFK-forsvaret. God match av unggutten.