Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling bestemmer når lagene spiller hjemme.

Søndag ettermiddag møttes Alta IF og Fredrikstad til toppkamp i Finnmarkshallen. Bortelaget fra plankebyen gikk seirende ut med 3-1. Dag Andreas Balto scoret Altas eneste mål.

Tre stjerner: Dag Andreas Balto

Dag Andreas Balto. Foto: Karl Eirik Steffensen

Leverte en meget sterk første omgang til tross for 0-2 til Pause. Sikker med ballen i beina, jobber knallhardt gjennom hele kampen, og skaper en del farligheter med pasningene sine. Viser ansvar ved ellevemeters merket, og blir belønnet med scoring.

To stjerner: Maris Eltermanis

Maris Eltermanis. Foto: Karl Eirik Steffensen

Til tross for tre innsluppne mål gjør keeperen gode redninger som ikke forverrer skaden ytterligere.

En stjerne: William Arne Hanssen

William Arne Hanssen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Ikke redd for å vise frem sin finslipte teknikk, glimter tidvis til og skaper trøbbel for FFK. Artig spiller for de oppmøte i Finnmarkshallen å se på en slik dag.