Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling bestemmer når lagene spiller hjemme.

Lørdag kveld var det klart for vårsesongens siste kamp, nemlig BUL - Fart på Coop-banen i Bossekop. Gjestene vant 2-1 etter to scoringer av Dorthea Mørkved Glorud, den siste fire minutter på overtid. Marie Nygård Kjellmann scoret for BUL.

A-sporten mener følgende spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: Irene Pettersen

Irene Pettersen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Banens klart beste spiller. Hadde ikke så veldig mye å gjøre før pause, men vartet opp med den ene feberredningen etter den andre i andre omgang. Skadet seg litt, men fullførte på imponerende vis.

To stjerner: Marie Nygård Kjellmann

Marie Nygård Kjellmann. Foto: Karl Eirik Steffensen

Tidvis meget god i BULs midtforsvar. Tøff og god i duellspillet, og gjorde veldig mye rett. Bra i lufta og langs bakken forsvarsmessig, men har mye å gå på i pasningsspillet. Flere svake kort- og langpasninger.

Én stjerne: Helene Pedersen

Helene Pedersen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Den unge forsvarsspilleren fra Skjervøy klarte seg veldig bra som høyreback. Var tett oppe i motstanderen og nektet Farts kantspiller rom. Flere gode taklinger og involveringer. Ikke så synlig i BULs offensive spill.