Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling bestemmer når lagene spiller hjemme.

Lørdag kveld møttes Moss og Alta IF til dyst på Melløs stadion, og det var gjestene fra Finnmark som stakk av med seieren. William Arne Hanssen og Håvard Mannsverk sørget for en sterk 2-0-seier for Alta IF, som nå er på tredjeplass i PostNord-ligaen avdeling 1.

Trenerteamet mener følgende spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: William Arne Hanssen

William Arne Hansen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Klarte å binde sammen laget på en god måte, og leverte både scoring og målgivende pasning. Jobbet og sto på i samfulle 90 minutter. Alta IFs klart beste spiller offensivt i denne matchen.

To stjerner: Aleksander Bjørnvåg

Aleksander Bjørnvåg. Foto: Karl Eirik Steffensen

Ivrig etter å vise seg frem på sin gamle hjemmebane, og gjorde nettopp det. Fikk vist at han har tatt store steg i Alta IF. Ekstremt sterk i duellspillet og flink til å kommunisere. Tok mye ansvar.

Én stjerne: Andreas Markussen

Andreas Markussen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Gjorde en fantastisk jobb med å dekke rom fra sin rolle som defensiv midtbanespiller. Flink til å sette opp sine mer offensive medspillere. En utrolig innsatsvilje og evne til å vinne ballen i gunstige posisjoner.