Mann (35) tiltalt for å ha brutt seg inn og startet brann i Finnmarkshallen

...også tiltalt for innbrudd og tyveri hos Alta IF, der det ble helt bensin på gulvet.

ENDEVENDT OG SATT FYR PÅ: Kontoret Finnmarkshallen selv disponerer var brutt opp og endevendt. Deretter stakk innbruddtyvene fyr på noen papirer på en av kontorpultene. Daglig leder Tommy Hæggernæs (t.h) og Vinjar Solberg konstaterer at det er ødelagt for mye mer enn hva det er stjålet for.  Foto: Tom Skoglund

pluss

Påtalemyndigheten i Finnmark har satt en 35-åring bosatt i Alta under tiltale for en rekke forskjellige forhold. Blant annet mener påtalemyndigheten at det er overveiende sannsynlig at mannen var en av de som sto bak innbruddet ved Finnmarkshallen natt til 2. september i fjor så vel som innbruddet ved Alta IFs lokaler på Aronnes den påfølgende natta.