Vi kan alle være enig i at det har vært en tøff vårsesong for BUL-damene som ennå ikke har fått poeng i årets sesong. Men selv om de er poengløse, føler de fortsatt ikke på håpløsheten.

– Jeg skjønner hvis folk tror at vi føler litt håpløshet, men jeg gjør ikke det og jeg føler ikke at noen andre på laget gjør det heller. Ikke avskriv oss ennå, sier Kristine Kristiansen Hagen.

Hun er selvsagt skuffet etter tapet mot Medkila, men sier hun er stolt over lagvenninnene som ikke gir seg før kampen er over.

Kristine K. Hagen. Foto: Karl Eirik Steffensen

– Vi gir oss ikke og forsøker å spille fotball selv om det ser mørkt ut. Jeg synes det er positivt at vi fortsetter å prøve og gjør alt vi kan for å stå imot og score selv om vi ligger bak ett, to eller tre mål.

– Vi gir oss ikke før dommeren blåser og kampen er over. Jeg synes det er positivt at vi klarer det og ikke gir oss når vi ligger bak, legger hun til.

Ikke over ennå

Selv om de står med null poeng så langt i serien, ser de ikke mørkt på sjansene videre.

– Hver fotballkamp lever sitt eget liv. Nanset er bare seks poeng foran oss så det er ikke over, men vi har ikke skaffet oss et godt utgangspunkt, sier hun.

Neste helg møter de Fart på Coop-banen som siste kamp før ferien og Hagen håper det blir en langt hyggeligere samtale med A-sporten da.

– Vi skal gjøre alt vi kan for å ta poeng på hjemmebane neste helg.

– Vi skal ha en god treningsuke og prøve å avslutte vårsesongen på en positiv og god måte til helga, sier trener Odd Inge Johansen.

Fortjent seier

Både Hagen og Johansen synes Medkila vant fortjent i helga.

– Det er veldig rotete helt i starten og vi er ikke helt på. De får et frispark hvor vi ikke følger med i boksen og da har de en som kommer helt alene som setter ballen inn. To av målene er følgefeil i denne kampen, forteller Hagen.

– Jeg syns de var bedre enn oss, rett og slett, legger hun til.

– Vi er ikke våken. Vi møter et lag som stiller bedre enn oss og de vinner fortjent, sier Johansen.

– Det er tøffe kamper. Mange av de jevne kampene vi vant i fjor, taper vi i år. Vi er ikke tilstede. Men sånn er fotballen. Det er jevnt, vi møter gode lag og gode spillere og da taper vi hvis vi ikke er våkne.