Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling bestemmer når lagene spiller hjemme.

Søndag møttes Alta IF og Bærum i Finnmarkshallen, og det var gjestene fra sør som stakk av med alle tre poengene. Ismar Dizdar og Thomas Elsebutangen sørget for 2-0-seier over de gulkledde fra Nordlysbyen.

Frank Halvorsen, Øystein Esjeholm og Karl Eirik Steffensen mener følgende spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: William Arne Hansen

William Arne Hansen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Ingen feilfri kamp fra den unge midtbaneeleganten, men det var veldig få spillere som utmerket seg i søndagens match. Hansen var en av de minst dårlige. God teknikk og enkelte fine pasninger, men litt for mye på tvers og bakover. Fin touch, god ballkontroll og spennende ferdigheter.

To stjerner: Eirik Lund Holm

Eirik Lund Holm. Foto: Karl Eirik Steffensen

Får to stjerner for sin imponerende arbeidsmoral og evne til å skape farligheter offensivt. Ble ofte stoppet, men ga seg aldri og var et uromoment på høyresiden.

Én stjerne: Marco Mauno Johannessen

Marco Mauno Johannessen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Fikk bare 20 minutter, men var et frisk pust etter at han entret banen som innbytter. Heller ikke han lyktes med alt, men var mye involvert og gjorde mange riktige valg med ballen. Fortjener en sjanse fra start?