Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling i utgangspunktet bestemmer når lagene spiller hjemme.

Søndag var det kamp i PostNord-ligaen avdeling 1 mellom Alta IF og Stabæk 2 i Finnmarkshallen. Vegard Braaten ble den store helten for hjemmelaget med sine fem nettkjenninger. Også unge Marco Mauno Johannessen scoret slik at sluttresultatet ble 6-1.

Radio Altas kommentatorduo Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm mener følgende spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: Vegard Braaten

Vegard Braaten. Foto: Karl Eirik Steffensen

Sesongens minst overraskende vinner av 3-2-1-børsen. Scoret fem ganger, og flere av disse mulighetene skapte han selv. God til å posisjonere seg, klinisk foran kassa og et konstant uromoment og mareritt for Stabæks forsvarspillere og målvakt. Kunne faktisk scoret flere mål.

To stjerner: Mats Frede Hansen

Mats Frede Hansen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Dominerte stort i Alta IFs bakre rekker. Gjorde knapt en eneste feil og var sammen med Vegard Braaten kampens store profil. Ordnet også målgivende da han løp gjennom på høyresiden og trillet ballen uegoistisk til storscorer Braaten.

Én stjerne: Juan Manuel Cordero

Juan Manuel Cordero. Foto: Karl Eirik Steffensen

Tilbake for fullt etter noen kamper på sidelinja, og viste seg skikkelig frem på venstresiden. Meget god før pause. Da var han involvert i mye av Alta IFs offensive spill. Litt mindre synlig i andre omgang, og ble byttet ut 20 minutter før full tid.