Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling i utgangspunktet bestemmer når lagene spiller hjemme.

Søndag møttes BUL og Øvrevoll Hosle til 1.-divisjonsoppgjør på Coop-banen i Bossekop, og gjestene vant 2-1 etter scoringer av Veronica Navestad Amundsen og Lise Janbu Eide. Guro Bell Pedersen nettet for hjemmelaget.

A-sporten mener følgende BUL-spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: Amanda Sørensen

Amanda Sørensen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Har en imponerende arbeidskapasitet, og gjorde en meget god defensivt jobb i denne kampen. Forstyrret motstanderne med sin aggressive spillestil, og ga dem ikke et øyeblikks fred. Valgte enkle og gode løsninger med ballen i beina.

To stjerner: Guro Bell Pedersen

Guro Bell Pedersen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Hadde en vanskelig jobb alene på topp, men klarte å gjøre seg spillbar. God med ballen og ikke minst meget dyktig som oppspillspunkt. Løp mye, vant dueller og var også påpasselig frempå da gjestenes keeper bommet på ballen slik at BUL fikk reduseringsmålet.

Én stjerne: Eline Hegg

Eline Hegg. Foto: Karl Eirik Steffensen

Klarte ikke å dominere så mye som i tidligere kamper, men fikk vist frem sin fantastiske teknikk og gode pasningsfot ved flere anledninger. Ble tidvis pakket godt inn av de fysisk sterke Øvrevoll Hosle-spillerne.