Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling i utgangspunktet bestemmer når lagene spiller hjemme.

Mandag var det klart for seriekamp mellom Alta IF og Elverum i Finnmarkshallen. Gjestene vant 2-1 etter scoringer av Eivind Holte Tøråsen og Jonas Enkerud. Mats Frede Hansen var Alta IFs målscorer.

Karl Eirik Steffensen, Rune Østlyngen og Øystein Esjeholm mener følgende spillere fortjener stjerner i denne kampen:

Tre stjerner: Eirik Lund Holm

Eirik Lund Holm. Foto: Karl Eirik Steffensen

Flink til å utfordre med høyt tempo. Tok Elverums forsvarsspillere ut på mange løpeturer, og var nær ved å lykkes flere ganger. Tok også ansvar bakover på banen.

To stjerner: Dag Andreas Balto

Dag Andreas Balto. Foto: Karl Eirik Steffensen

Mye involvert, og var stort sett stødig i pasningsspillet. Gjorde noen dårlige valg, men traff på flere enn han bommet på. Bevegelig og spillbar hele tiden.

Én stjerne: Aleksander Bjørnvåg

Aleksander Bjørnvåg. Foto: Karl Eirik Steffensen

Var muligens litt for passiv da Elverum scoret etter bare to minutters spill, men gjorde ellers en meget solid jobb i midtforsvaret. Spilte på det enkle og vant mange dueller.