Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling bestemmer når lagene spiller hjemme.

Søndag var det klart for årets første hjemmekamp, og Alta IF møtte Hønefoss i Finnmarkshallen. Scoringer av Eirik Lund Holm og Runar Overvik sørget for en sterk 2-1-seier og tre nye poeng i PostNord-ligaen avdeling 6.

A-sporten mener følgende spillere fortjener stjerner i denne kampen:

Tre stjerner: Runar Overvik

Runar Overvik. Foto: Karl Eirik Steffensen

Imponerte stort med løpskraft, hurtighet, duellstyrke og god plasseringsevne. Var god både offensivt og defensivt. Ble matchvinner med en herlig scoring.

To stjerner: Felix Adrian Jacobsen

Felix Adrian Jacobsen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Har blomstret skikkelig på sentral midtbane under Bård Floviks ledelse. Fantastisk innsatsvilje, sterk i duellene og god med ballen. Smarte valg og gode pasninger.

Én stjerne: Daniel Rojas

Daniel Rojas. Foto: Karl Eirik Steffensen

Hadde en refleksredning av en annen verden i første omgang. Stoppet det meste som kom, og var trygg og god i hele kampen. Unngikk returer i farlig område. Solid i feltet.