Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene. Altapostens sportsavdeling bestemmer normalt sett når lagene spiller hjemme, men akkurat denne helga var det BULs trenerteam som tok på seg jobben.

Søndag møtte BUL nyopprykkede Kaupanger i årets første hjemmekamp. Det åpnet bra med scoring av Johanne Bjørnå, men tre baklengsmål etter pause gjorde at gjestene vant 3-1 på Coop-banen i Bossekop.

Trenerteamet mener følgende spillere fortjener stjerner i denne kampen:

Tre stjerner: Eline Hegg

Eline Hegg. Foto: Ole Henrik Kristiansen

Hjemmelagets suverent beste spiller i denne kampen. Utfordret gang på gang og var et konstant uromoment ute på kanten. Slo også gode dødballer.

To stjerner: Guro Bell Pedersen

Guro Bell Pedersen Foto: Karl Eirik Steffensen

Jobbet knallhardt i hele kampen, vant dueller og gjorde en helhjertet jobb for laget. Hadde ikke marginene på sin side da hun headet en corner i tverrliggeren.

Én stjerne: Emmy Olsen

Emmy Olsen. Foto: Ole Henrik Kristiansen

Ny solid kamp i midtforsvaret. Duellsterk og sikker med oppspillene. Fikk vist frem den gode farten ved flere anledninger og avverget mange gjennombrudd.