Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling bestemmer når lagene spiller hjemme.

Søndag var det serieåpning i PostNord-ligaen avdeling 1, og Alta IF møtte nyopprykkede Mjølner på bortebane. Eirik Lund Holm scoret kampens eneste mål og sørget for 1-0-seier til gjestene fra Nordlysbyen.

Trenerteamet mener følgende spillere fortjener stjerner i denne kampen:

Tre stjerner: Eirik Lund Holm

Eirik Lund Holm. Foto: Karl Eirik Steffensen

Fikk sjansen fra start som høyre indreløper, og løste sin nye rolle på en meget bra måte. Kriget godt, løp mye og ble matchvinner med en flott scoring.

To stjerner: Mats Frede Hansen

Mats Frede Hansen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Alta IF-kapteinen sto fram med autoritet og ryddet opp i stor stil i midtforsvaret. Skal ha en god del av æren for at laget holdt nullen i serieåpninga.

Én stjerne: Juan Manuel Cordero

Juan Manuel Cordero. Foto: Karl Eirik Steffensen

Har kun trent med laget i 14 dager, men vingbacken har funnet seg godt til rette. Leverte målgivende pasning til Lund Holm, og debutanten skapte mye trøbbel for Mjølner-forsvaret.

I fjor var det midtstopper Thomas Braaten som sanket flest stjerner og ble kåret til årets Alta IF-spiller. Keeper Daniel Rojas og midtbanespiller Christian Reginiussen fulgte på de neste plassene.