Mediehuset Altaposten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i seriekampene. Det gjelder både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling bestemmer når lagene spiller hjemme.

Søndag var det serieåpning i 1. divisjon kvinner, og BUL møtte nyopprykkede Nanset på bortebane. Guro Bell Pedersen scoret for gjestene fra nord, men det var Nanset som vant oppgjøret 2-1.

Trenerteamet mener følgende spillere fortjener stjerner i denne kampen:

Tre stjerner: Emmy Olsen

Emmy Olsen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Imponerende midtstopperdebut av den tidligere angrepsspilleren. Vant omtrent alt av dueller, og brøt mange angrep. En meget solid gjennomføring kampen sett under ett.

To stjerner: Amanda Sørensen

Amanda Sørensen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Slet med sykdom i forkant av oppgjøret, men leverte likevel en strålende match. Trøkket skikkelig til i duellspillet, og ofret seg for laget. La ned et pent stykke arbeid på midten.

Én stjerne: Martine Romsdal

Martine Romsdal. Foto: Karl Eirik Steffensen

Fikk store deler av fjorårssesongen ødelagt av skader, men er på full fart tilbake i godt, gammelt slag. Solid defensivt, duellsterk og plasseringssikker. Gjorde veldig få feil.

I fjor var det midtstopper Ida Grubben som sanket flest stjerner og ble kåret til årets BUL-spiller. Målvakt Irene Pettersen og goalgetter Guro Bell Pedersen fulgte på de neste plassene.