– Vi har nå signert en avtale med AMFI i Alta og vil ta over lokalene til Telenorbutikken på senteret. Vi har planer om å åpne der tidlig mars 2018 og gleder oss til dette,sier  Eigil Almenning, daglig leder i Big Bite til Altaposten i en pressemelding.

Slik vil det se ut. Foto: Presse

– Vi er kjempefornøyd med signering. Big Bite har allerede en sterk posisjon i Nord-Norge og åpnet nettopp avdeling i Harstad med stor suksess.  Endelig får også Altaværingene en Big Bite nært seg, sier Almenning.

Videre forteller han at det er en super plassering på et spennende senter. Byggestarten blir i slutten av februar, og som sagt, åpning tidlig mars.

Ser etter franchisetager

Big Bite-kjeden er en ren franchisekjede og jakter nå på en dyktig driver til den nye avdelingen.

– Vi ser etter en selvdreven og utadvendt person som har lyst til å skape sin egen arbeidsplass og drive egen butikk innenfor et velprøvd, norsk konsept. De som lykkes i Big Bite i dag kjennetegnes ved at de er godt etablert i lokalmiljøet og at de har evne til å skape en god atmosfære på og rundt sin egen Big Bite.  Nå krysser vi fingrene for at vi finner den rette personen også i Alta, sier Almenning.

– Vi er kjempefornøyd med signering av kontrakten, sier Eigil Almenning, daglig leder i Big Bite. Foto: Presse

Satser på hurtigmat

Big Bite er baguetter, som fra lokal baker hver morgen. Du velger selv akkurat hvilken kombinasjon han eller hun vil ha av pålegg og friske grønnsaker.

– Trenden i dag er at kunden i stor grad ønsker å sette sammen sitt eget måltid kontra ferdigsmurt hvor noen har bestemt ingrediensene for deg. Hos oss får kunden det akkurat som han vil ha det, om det er dobbelt opp med kjøttpålegg eller uten smør og majones, sier Almenning.

Prøvd før

For de som husker, så har baguett-markedet blitt testet i Alta tidligere. Da med Subway. Almenning mener at markedet har forandret siden den gang.

– Vår vurdering er at Big Bite vil fungere helt utmerket i Alta. Vi har i dag to butikker i Tromsø som går veldig bra og åpnet sist uke i Harstad med stor bravur. Vi ser at våre produkter er etterspurt og at gjestene våre liker valgfriheten de får hos oss.

– Et flott konsept

Senterleder for Amfi Alta, Frode Wilhelmsen, er som vanlig meget godt fornøyd med avtalen de nå har signert.

– Det er et kjent konsept som vi mangler på senteret. Det har hele tiden vært en felles interesse for at dette skal vi få til, sier han til Altaposten.

– Hva skjer med Telenorbutikken?

– De har fått et nytt lokale i de gamle Jernia-lokalene, avslutter Wilhelmsen med.