– Ja, man kan gjerne lure på hvordan det er mulig. I dag vant vi 23-22 mot nøyaktig samme lag som slo oss med 18 mål (36-18) i går, sier en stolt Lene Magnussen Suhr som trener damelaget til Tverrelvdalen.

Hun legger ikke skjul på at erfaringene fra lørdagens kamp mot Tromsø 2 ble brukt kynisk i kamp nummer to.

– Lørdag klarte vi ikke å stoppe deres linjespiller og meget gode skyttere. Foran dagens kamp fokuserte vi på å tette igjen i midten, så kunne kantspillerne deres i stedet få skyte fritt. Og når Lone Therese Henriksen samtidig står en fantastisk kamp aller bakerst så er det faktisk mulig, forklarer hun.

Fordelte arbeidet

At hun hadde 14 spillere tilgjengelig ble også utnyttet.

– Hadde vi spilt mye med en førstesekser så ville det ikke gått like bra. Vi brukte alle spillerne aktivt slik at vi kunne løpe mye, de som ble slitne kunne sette seg på benken og hvile. Så dette var en fantastisk lagseier, sier Magnussen Suhr og legger til:

– Spillerne fikk også beskjed om å slippe ned skulderne og ikke ikke bare velge det trygge. Her måtte hver og en gi litt av seg selv og det gjorde de virkelig.

Anita Bakken scoret seks mål, mens Nina Helene Kristensen, Kariann Evjen Sivertsen, Stine Andersen og Anita Marie Berg scoret tre. Anne Helene Arnesen, Guri Mjøen, Laila Heimstad og Hege Kristin Farstad scoret ett hver noe som betyr at de 23 scoringene fordelte seg på hele ni spillere.