Mathias Sønvisen Moe er stolt over å ha kapret artistene Sjur og JCY til årets Førjulsfezt, som er et arrangement som i hovedsak handler om å treffe med gamle kjente hjemme på juleferie.

– Stor begivenhet

Arrangementet går denne gang av stabelen i Finnmarksalen på Scandic hotell.

– Vi er meget stolte av å kunne presentere to av landets største og mest aktuelle DJ-er til Førjulsfezten 2017. Vi tar sikte på at dette blir en av julens største begivenheter, kun slått av julaften, smiler Sønvisen Moe som sikter til artistene Sjur og JCY.

Sjur er en bergensbasert produsent og dj som har posisjonert seg selv som en spennende nykommere i Norge. Sjur har blant annet vunnet prisen for «Årets up-and-coming artist» under NRJ Music Awards i 2015 og fått oppmerksomhet på Billboard.com, samt vært nummer en på HypeM-listene seks ganger.

– Han ga ut sin første singel gjennom Sony Music i 2016. Den het «Let Me Love You» og utgivelsen genererte 62 millioner streams og den har ligget på topplistene på Spotify i både Norge, Sverige, Danmark og Nederland. Låten har også fått oppmerksomhet i liveshowene til tungvektere som Kygo, Sam Feldt og Matoma. Han er nå høyaktuell med låten han slapp i sommer, «What Do I Do», har allerede nærmet seg et tosifret antall millioner streams på Spotify, opplyser Sønvisen Moe.

Pop på Spotify

JCY startet sin karriere via en offisiell remix av Madcons «Don’t Worry» i 2015. I fjor sommer slapp de debutsingelen «Your Way» som er avspilt flere millioner ganger på Spotify. I år har låten «Wasting Your Time» dominert radiostasjoner over hele landet.

– Med over 10 millioner streams og 14 uker inne på topp 50 på Spotify Norge er JCY nå altså klar for å erobre Alta. Totalt har begge artistene så langt i karrieren over 150 millioner avspillinger på Spotify og det er veldig mye sammenlignet andre store kjente artister, sier Sønvisen Moe, som tror artistene kommer til å skape fantastisk stemning i lokalet.

– Sjur og JCY er de mest aktuelle artistene som er å oppdrive i Norge for tiden og de lager musikk som er midt i blinken for som liker denne type musikk, mener Sønvisen Moe.