A-sportens 3-2-1

Disse var best mot Lyn.

BULS BESTE Eline Hegg får tittelen BULs beste etter at serieleder Lyn ble for sterke og vant 1-0.   Foto: Magne Ek

pluss

A-sporten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i kampene. I år gjelder det både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Mediehuset Altaposten bestemmer når lagene spiller hjemme.

BUL tapte 0-1 hjemme mot Lyn og A-sporten mener følgende spillere fortjener stjerner:

Eline Hegg  Foto: Magne Ek

Var kreativ og aktiv på kanten og skapte hodebry på for Lyns venstreside med mange tekniske detaljer. Burde vært flyttet fram og mer sentralt i banen tidligere.


Ida Grubben  Foto: Magne Ek

Ida med tåa, som hun tidligere er blitt omtalt som, var også denne gangen på rett plass til rett tid flere ganger i løpet av kampen. Men sto sammen med resten av forsvaret litt for høyt da gjestene tok ledelsen tidlig i kampen. Ellers en prikkfri kamp.


Emilie Kjeldsberg Siversten  Foto: Magne Ek

Flere kunne fått den siste stjerna, men Kjeldsberg Sivertsen ble valgt da hun trolig spilte sin beste kamp i BUL-trøya. Litt plasseringsproblemer, men trygg og rolig med ballen i forkant av sine valg. Ble ofret da man la om til tre bak i jakta på en utlikning.

Vurdert av Magne Ek.