Alta-spilleren og samboer Mia Benedicte Lund venter sitt første barn noe som var årsaken til at Christian Reginiussen ikke spilte hjemmekampen mot HamKam for vel en uke siden. Å ta turen fra Trondheim til Alta var for risikabelt da han kunne risikert å gå glipp av fødselen.

Den viktige bortekampen mot Raufoss hadde han lite lyst å gå glipp av til tross for at samboerparet fortsatt venter på sin førstefødte.

Han undestreker at hans gravide samboer, som ikke hadde merket noe i løpet av natta, var enig i prioriteringen og at dette ikke var et egoprosjekt.

– Men jeg har hatt telefonen tilgjengelig under hele turen og var fast bestemt på å snu dersom hun ringte. Jeg har ikke lyst til å gå glipp av fødselen, men nå er jeg ved Oppdal og vi har ikke så langt igjen før vi er hjemme igjen, sa han.

Fra Trondheim til Raufoss er det ifølge kjøreruta til gulesider.no 389 kilometer. Det betyr at når han er tilbake hos samboeren lørdag kveld er knappe 80 mil unnagjort.

– Og når ting fortsatt går stille og rolig for seg der hjemme så er jeg glad for at vi fikk til en slik løsning.

Alta spilte 0-0 mot Raufoss, men da Asker gikk på 3-2-tap mot Grorud har Reginiussen & co to poeng til forfølgerne når en serierunde gjenstår.

Usikker foran serieavslutningen

Siste serierunde spilles hjemme mot Skeid kommende lørdag. Med seier der er Alta klar for kvalifisering til OBOS-ligaen der motstander i de første kvalifiseringsrunde blir enten Nest-Sotra eller Notodden. Om Reginiussen skal komme hjem til Skeid-kampen må det skje noe på hjemmebane i løpet av de neste dagene.

– Det hadde vært greit, både for Mias del og for min del, å fått det overstått. Kan det hjelpe å skremme henne litt når jeg kommer hjem? Eller finnes det andre muligheter for å sette igang en fødsel så er jeg interessert i å vite det, avsluttet han humoristisk.