A-sporten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i kampene. I år gjelder det både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Mediehuset Altaposten bestemmer når lagene spiller hjemme.

BUL-damene spilte søndag 2-2 borte mot Grei etter å ha ligget under med 2-1 til pause. Trenerne Odd Inge Johansen og Lise Lotte Lund Martnes mener følgende spillere fortjener stjerner:

Johanne Bjørnå Foto: Karl Eirik Steffensen

Tre stjerner: Johanne Bjørnå

Scoret begge målene. Har i større grad tatt ansvar for den defensive jobben denne sesongen, men nå har det også løsnet når det gjelder scoringer. Viktig førsteforsvarer etter at hun ble flyttet inn i banen.

Amanda Sørensen Foto: Karl Eirik Steffensen

To stjerner: Amanda Sørensen

Var over alt og gjorde den mer «usynlige grovjobben». Hadde mange gode løp i mellomrom og ryddet i tillegg opp i stor stil.

Ida Grubben. Foto: Karl Eirik Steffensen

En stjerne: Ida Grubben

Kan snart få tilnavnet Ida med tåa da hun også i denne kampen ved flere anledinger akkurat rakk fram i tide. Gikk foran med glød og innsatsvilje og var en bauta i forsvaret.