To sett med nye dekk til en totalverdi på nesten 25.000 kroner ventet på rallycrosskjører Bjørn Terje Heggeli da han ankom rallycrossbanen i Skellefteå lørdag. Kompis og medhjelper i Heggeli motorsport, Kongsberg-mannen Bjørn Samuelsen, hadde nemlig en overraskelse på lur.

De med tykkest lommebok bytter gjerne til nye dekk før de gamle er slitt ut. For Heggelis del er det ikke slik da pengene i større grad styrer satsingen. Overrekkelsen av pengegaven ble sendt live på Facebook-gruppa og Heggeli kunne gjennom kamera takke for støtten noe han også gjør gjennom lokalavisa.

– Jeg ble virkelig satt ut, men det er utrolig stort å oppleve at så mange har lyst å bidra. Jeg må bare si tusen takk nok en gang, sier Heggeli til Altaposten.

Nederst på kortet han fikk sto det oppført 53 navn og i snitt hadde disse bidratt med over 400 kroner hver. I Facebook-gruppa ble det understreket at heller ikke pappa Terje og mamma Grethe skulle vite noe om innsamlingen før gaven ble overrekket. Derimot har både bestemor Edel,  søster Hege, niesen Ida og flere tanter og søskenbarn bidratt i tillegg til venner over hele landet.

– Dette kan du, Bjørn, så du er herved oppgradert til teamsjef i Heggeli motorsport, sa pappa Terje med et smil til Samuelsen etter overrekkelsen.