ALI nekter ordføreren fiske i Altaelva

– Skuffelsen var stor når ordføreren nylig valgte å støtte den største miljøsynderen i Altafjorden.

URETTFERDIG: Ordfører Monica Nielsen, her sammen med partivenninne Kristin Jensen, hevder at hun har engasjert seg sterkt på Altalaksen side som ordfører, og at ordførerpartiene har nedfelt i sin samarbeidserklæring at det ikke skal komme en opprettslaks til i fjorden dersom det ikke skjer i lukkede anlegg. Hun synes det er urettferdig at hun nå blir stemplet som en som ikke vil verne om Altalaksen, og at det nå gjør at Alta kommune ikke får de tradisjonelle laksedøgnene hvor dette bildet er tatt.  Foto: Rolf Edmund Lund / arkiv

pluss

Helt fra sommeren 2004 har Alta Laksefiskeri Interessentskap (ALI) hatt et samarbeid med Alta kommune hvor det har blitt stilt attraktive fiskedøgn til kommunens disposisjon.