Talvikrevyen holder koken og øver for fullt.  De finpusser formen til sitt tradisjonsrike revyshow som går av stabelen på nyåret. I år blir det litt vakuum i januar, ettersom Altarevyen har tatt en pause.

Rift om billetter

Talvikrevyen har imidlertid kontroll. Showets ablegøyer vil ifølge revysjef Gro Helene Sørensen inneholde noe for en hver smak.

– Som alltid har vi revyoppsetning på samfunnshuset i Talvik. Lørdagens show, som går av stabelen  21. januar, er så å si utsolgt, men vi har noen plasser igjen til det første showet dagen før, sier Sørensen.

– For alle

Hun peker på at også de som ikke er innbarka talvikinger vil ha utbytte av det hele.

– Alle numrene og sketsjene er sydd sammen, slik at også de som bor i sentral-Alta vil forstå hver eneste karakter og figur som står på programmet. Hvert år har vi faktisk veldig mange stamgjester fra Alta innom, og det er vi svært glade for, sier revysjefen.

To timer med tøys

Forestillingen vil inneholde pluss/minus 18 numre.

– Det er cirka 18 nummer vi bruker å ha på programmet – og de fleste skriver vi selv. Noen lånte numre skal vi også hente frem. Tradisjon tro skal også årets 10. klassinger være med, og noen av ingrediensene blir litt om politikk, samt tøys med lokale saker fra Alta og omegn. Det hele vil vare i omlag to timer, med en liten pause midtveis. Mer vil jeg ikke røpe, sier Sørensen.

Ny instruktør

Ett av elementene som er  nytt av året, er at de har hanket inn ny instruktør. Han kommer fra Hålogaland Amatørteaterselskap (HATS) som ligger i Tromsø.

– Tidligere år har vi brukt å ha Fridtjof Nordnes som instruktør, men i år har vi valgt en ny som heter Aleksander Martinsen. En veldig dyktig kar som skal bidra til å løfte numrene, så vi er selvsagt veldig spente på tilbakemeldingene, sier revysjefen.

For de danseglade

Hun opplyser at det hele, som alltid, rundes av med dans i lokalet.

– Torstein Simonsen med kompiser spille opp under etterfestene og det betyr at alle som er danseglade også ha utbytte av det hele, påpeker Sørensen.