– Dette beklager jeg sterkt

Trine Noodt sier det er leit å miste Klemet fra partiet.

BEKLAGELIG: Venstres Trine Noodt synes det er trist at Klemet Klemetsen forlater Venstre.  Foto: Arkiv

pluss

– Vi har vært partikolleger i 10 år så dette beklager jeg sterkt. Det er selvfølgelig alltid saker man er mer eller mindre enig i, og klimasaken er et utfordrende tema også i Venstre, men jeg mener at vi fra Nord-Norge har blitt hørt på vårt innspill på kritikken mot ulike muligheter for å bruke kollektive transportmidler, for skal man ha valgfrihet så må det være noe å velge mellom. Så jeg er fornøyd med at vi har fått med en sak til Stortinget som belyser mulighetene for en differensiert årsavgift. Den mener vi må kompensere slik at årsavgiften reduseres der man ikke har alternativ til bilkjøring og da må den være av en viss størrelsesorden, sier Noodt.