Fredag kveld gikk altaduoen Anne Gudrun Michaelsen og Esben Thomassen Andersen ut av TV2s musikk-konkurranse «The Stream».

Stolt av å få være med

Esben som er produsent og låtskriver sammen med Anne Gudrun i bandet, sier de har visst om at de skulle ryke ut ganske så lenge.

– Vi har visst dette siden i sommer, men det har uansett vært artig å lage litt «hype» om at vi var med i konkurransen. Vi kunne ikke si noe om det på grunn av en kontrakt med TV2, selv om vi hadde lyst å si det. Det er selvsagt kjedelig å ikke være med videre på ferden, men vi er ikke sure eller lei oss. Da vi stod på scenen med de andre artistene, sa de til oss at de var sikre på at vi skulle gå videre og det var positivt på en måte. Vi var av 1.300 påmeldte, nummer 39 i rekkene og er ganske så stolte av det, sier den unge musikeren.

Fokuserte på Aronnesrocken

Han visste også at de røyk ut av konkurransen lenge før de spilte under Aronnesrocken.

– Det første jeg tenkte da vi fikk beskjed om at vi ikke kom videre, var at nå må vi bare fokusere knallhardt på å gjøre et godt liveshow under Aronnesrocken. Programmet ble nemlig spilt inn i juni måned, sier han.

Singler på løpende bånd

Han forteller at de nå skal fokusere på å gi ut masse singler i høst og i 2017.

– Vi har faktisk ekstremt masse låter og låtskisser på gang som vi ikke har kunnet gi ut på grunn av kontakten med TV2, så nå kommer det masse låter fra oss. Vi skal i første omgang gi ut flere singler og etter det er planen å ha klart et album i løpet av neste år. Vi skal prøve å time låtene rett. Med det mener jeg at vi for eksempel ikke gir ut partylåter i mørketiden, men venter med disse til våren og sommeren, for partylåter passer aller best for den lyse og varme årstiden, forklarer Thomassen Andersen.

Drar til utlandet

En av planene er å spille inn det kommende albumet i utlandet.

– Vi kan spille og spiller inn masse låter i studioet som jeg har på Aronnes, og det kunne vi fortsatt med, men vi har lyst å dra til utlandet å spille inn et album i et annet studio, det være seg London eller kanskje Berlin. Det vil vi gjøre fordi det kommer til å gi ekstra inspirasjon med å reise vekk. Det i seg selv vil helt sikkert gi alle låtskissene våre nye elementer som vil sette en ekstra piff på materialet. Første singel fra oss kommer allerede i oktober eller november måned, sier Thomassen Andersen.